Petra cyklar till Paris för Barncancerfonden!

Vår VD, Petra Olsson, kommer med start lördag 9 juli, att cykla till Paris som deltagare i Team Rynkeby – God Morgon. Man kommer att anlända till Paris en vecka senare, lördag 16 juli.

Projektets syfte är att samla in pengar till Barncancerfonden. Sedan starten 2011 har projektet samlat in över 200 miljoner till Barncancerfonden.

– Motion har alltid varit och är en stor del av mitt liv och något jag kontinuerligt ägnar mig åt. Jag har känt till det här projektet tidigare och varit intresserad av att anmäla mig. I år passade det in med det övriga livspusslet och jag ansökte och kom med, säger Petra. Huvudsyftet är att samla in pengar till Barncancerfonden och kan man då kombinera det med en rejäl utmaning så är det ju ännu bättre. Vi tränar tillsammans i mitt lag i princip varje helg och det är tuffa pass, men det kommer att behövas när man skall cykla 1200 mil på en vecka. Hydal Aluminium Profiler AB går även in som Guldsponsor till Team Rynkeby – God Morgon, fortsätter Petra.

Vi önskar Petra ett stort lycka till på vägen!

Team Rynkeby – God Morgon är en del i ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till svårt sjuka barn. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris. Sedan starten 2011 har välgörenhetsprojektet samlat in över 200 miljoner kronor till Barncancerfonden. Idag består projektet av 2400 motionscyklister och 550 funktionärer fördelade på 57 lokala lag från Sverige, Danmark, Finland, Norge, Färöarna, Island, Tyskland och Schweiz. Deltagarna väljs ut bland tusentals sökanden som fyllt i en ansökningsblankett på Team Rynkeby – God Morgons webbplats.
Under året ska deltagarna inte bara förbereda sig på att cykla dryga 1 200 km till Paris, utan förpliktar sig också att göra en insats för att samla in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna lägger tillsammans flera tusentals timmar på att samla in pengar och informera om barncancer.