Nya kapen i full gång!

Strax innan semestern installerades en ny kap för aluminiumprofiler hos oss. En sågautomat Pressta-Eisele Profilma 400V med inmatningsmagasin och utmatare med restbitshantering. Max profilbredd 200 mm, max profilhöjd 125 mm.

Nu är den i full produktion och är mycket effektiv.

– Sågautomaten är en nyinvestering  och gör att vi får en ökad kapacitet av kapning. Tidigare i somras investerade vi i en ny DMG Mori, en horisontal fleroperationsmaskin och nu har vi ytterligare tagit ett steg för att uppgradera vår maskinpark. Att se trucken lasta av en ny maskin från lastbilen är samma känsla som på julafton! säger Petra Olsson, VD på Hydal Components AB.[vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”32773″ img_size=”large”][vc_single_image image=”32771″ img_size=”large”][vc_single_image image=”32767″ img_size=”large”]