Lyckat avslut för Hydal på Fas 1 i Produktionslyftet!

” – Hydal har verkligen fått ihop helheten kring hur allt hänger samman inför kommande faser ”. Detta säger Christian Silvasti på Produktionslyftet. Läs mer om detta här på Produktionslyftets webbsida:

Inspirera genom att gå före och visa vägen

Hydal Components AB medverkar under 18 månader i Utvecklingsprogrammet från Produktionslyftet.

Produktionslyftets beprövade program har som syfte att utveckla företagets inneboende förmåga att förnya sig och förbättra sin konkurrenskraft – allt med utgångspunkt i företagets egna styrkor och värderingar. Alla medarbetare på företaget blir involverade.

I Utvecklingsprogrammet genomförs coachning och workshoppar hos företaget varannan vecka, sista halvåret var fjärde vecka. När det behövs medverkar expert med olika kompetenser från Produktionslyftet. Allt med utgångspunkt från Lean.[vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”32591″ img_size=”large”]