Hydal Components AB wishes a Merry Christmas & a Happy New Year!

Hydal Components AB har nu blivit certifierade enligt IATF 16949.

Tidigare jobbade vi enligt ISO 9001 men vi har nu gått ett steg längre, allt för att vara i framkant vad gäller kvalitet och därmed ännu bättre rustade för att ta nya affärer.

IATF 16949 är ett kvalitetsledningssystem för fordonsindustrin. Certifiering enligt IATF 16949 (tidigare ISO/TS 16949) visar att man som företag blivit granskat enligt standarden och relevanta kundkrav och att man lever upp till dessa. Hydal kommer att applicera arbetssättet med IATF 16949 inte bara på kunder inom fordonsindustrin, utan även på övriga kunder.

Mycket arbete har lagts ner för att ro detta i hamn. En mycket glad och stolt ledningsgrupp, Tobias, Frida och Petra, visar upp certifikatet.[vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”32474″ img_size=”large”]