Hydal höjer kompetensen genom Produktionslyftet!

Hydal Aluminium Profiler AB skall under 18 månader medverka i Utvecklingsprogrammet från Produktionslyftet.

Produktionslyftets beprövade program har som syfte att utveckla företagets inneboende förmåga att förnya sig och förbättra sin konkurrenskraft – allt med utgångspunkt i företagets egna styrkor och värderingar. Alla medarbetare på företaget blir involverade.

I Utvecklingsprogrammet genomförs coachning och workshoppar hos företaget varannan vecka, sista halvåret var fjärde vecka. När det behövs medverkar expert med olika kompetenser från Produktionslyftet. Allt med utgångspunkt från Lean.

Här ser vi engagerad personal som gör Lean-spelet där man simulerar hela kedjan med orderflödet –  från kundens beställning till utleverans. Även vi vuxna kan ha stor glädje och nytta av att bygga med Lego Duplo![vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”32375″ img_size=”large”]